Esko Nurminen Valtion velkaa pitää lyhentää. Sininen Tulevaisuus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tiedonkulku

Rauhanliike ja vappaa-ajattelijat heräkkää

Hoksasin puolestani aatellakko meilä vain ääripäät keskustellee ja tavaliset tolkun ihmiset ei viitti eikä jaksa, niin äkkäsin yhtäkkiä, että tosiaan rauhanliike tai joku vappaa-ajattelijat ei kuulu eikä näy!

Sotahullut persut täyttää lööpit ja some kähisee, rasismia vaiko ei, mutta on paljon muitaki mielenkiintosia tahoja ja yhistyksiä ja puolueita, joista mie ainaki haluaisin kuulla ja nähä eri asiayhteyksissä. Että puhusivat ja sanosit ajatuksiaan ja näkökulmiaan.

tiedon pimittämisen kulttuuri

Muutaman viikon aikana on tullut esille pari suomalaisen yhteiskuntakulttuurin syvärakenteisiin sitkeästi kuuluvaa ominaisuutta. Ne ovat perintöä jo Ruotsin vallan ajalta. Kroatialaisyhtiö ilmoittautui Fennovoiman kotimaiseksi osaomistajaksi. TEM noudatti tiedotusniukkaa linjaansa ja päätti,että jatkotutkimukset ovat salaisia. Ydinvoimala ja sen omistussuhteet ovat erityisen yhteiskunnallisen intressin alaisia. Myös julkisuus tulee olla laajempaa. Sipilän hallitus on tuskissaan yrittänyt päättää, mitä mieltä on Kreikan tilanteesta. Suuri vlk saa vain valittuja otteita tiedoista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä